Pridružite se nam:
Iskalnik:
 

Problem z negativnimi obrestmi pri Banki Koper

Datum objave: 07-06-2011
Pišem vam v zvezi z Banko Koper. Sem njihova komitentka.
V petek, 27.5.2011 sem preko bankomata v Postojni položila na svoj TRR znesek 450 EUR.

To pa zato, ker mi na 28. v tekočem mesecu trgajo kartice.
V soboto, 28.5.2011 sem preverila stanje na bankomatu iz katerega je bilo razvidno nepoknjiženo stanje. Odšla sem k bančni uslužbenki preveriti kaj se je zgodilo.
Potolažila me je s tem, da to ne bo vplivalo na moje finančno stanje, saj se vsa plačila, katera so bila izvedena v petek popoldne in soboto dopoldne poknjižijo v ponedeljek. Po telefonskem razgovoru z njeno sodelavko pa je zagotovila, da se negativne obresti ne bodo obračunale. Do tu vse lepo.

V torek, 31.5.2011 pa sem iz strani Banke Koper dobila opomin, datiran na nedeljo, 29.5.2011, da sem prekoračila limit, pa še negativne obresti so mi zaračunali ( 0.12 eur ).

Denar pa je banka že imela. Seveda sem na banki posredovala. Ne gre za teh dvanajst centov, gre se predvsem za poštenost. Zamislila sem se namreč, koliko denarja so nam že pobrali na tak nezakonit način.

Sedaj sem to sledila, a povem vam, kar zmrazi me, če pomislim, da je to njihov način poslovanja in da tudi naše komitente prinašajo naokoli, pa se tega niti ne zavedajo.

S spoštovanjem.

Zadnja dodana pisma

Ogled arhiva vseh pisem državljank in državljanov Republike Slovenije >>

Zadnje dodane novice

Ogled arhiva vseh novic >>
© 2011 Društvo za pravno državo - Vse pravice pridržane